Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید رجبی فروتن بیان کرد: کرونا سبب شد که مصرف اینترنت دو تا سه برابر افزایش پیدا کند و این افزایش مصرف بیشتر ناشی از تماشای فیلم و سریال بود.

به گزارش سرویس فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا؛ یک کارشناس حوزه نمایش خانگی در برنامه سینمایی «سینما معیار »رادیو گفت‌وگو گفت:کرونا علی‌رغم همه محدودیت‌هایی که ایجاد کرده یک فرصت استثنایی برای همه استارت اپ‌ها و تجارت الکترونیک ما از جمله سرویس‌های VOD فراهم آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در یکی دو ماه گذشته فرصت خوبی فراهم شد تا مردم با پلت‌فرم‌های آنلاین فیلم و سریال بیش از گذشته آشنا شوند؛ مصرف اینترنت نیز دو تا سه برابر افزایش یافت.

رجبی ادامه داد: بسیاری از مصرف اینترنت در یکی دو ماه گذشته ناشی از تماشای فیلم و سریال بوده که کاربران فعال اگر تا پیش از این در هفته یا در ماه تعداد محدودی فیلم می‌دیدند اکنون با ضریبی ده برابری توانستند اوقات فراغت خود را با تماشای فیلم و سریال پر کنند.

او اظهار اشت: در همین زمینه اتفاق جالبی رخ داد و آن اینکه برای اولین بار تقاضا برای خرید دستگاه اندروید باکس یعنی وسیله‌ای که این امکان را می‌دهد که محتواهای آنلاین را در تلویزیون‌های هوشمند به اتفاق خانواده ببینیم رقم خورد به طوری که موجودی انبار بسیاری از شرکت‌ها در این زمینه تخلیه شد و اکنون سفارشات خودشان را برای هفته‌های بعد پاسخگو هستند.

این کارشناس حوزه نمایش خانگی گفت: سرویس‌های استریم ما توانستند تعداد کاربران خودشان را در این دوره زمانی به چندین برابر افرایش دهند. به نظرم تسهیلات خوبی که وزیر ارتباطات ارائه داد و از سرویس‌های آنلاین خواست تا تماشای محتوای کودک و نوجوان را برای بچه‌ها و خانواده‌ها رایگان کنند، کمک کرد تا خانواده‌های ما با ظرفیتی به نام سرویس‌های استریم آشنا شوند و اکنون خیلی از اعضای این سرویس‌ها همان بچه‌هایی هستند که در آن یک هفته می‌توانستند محصولات را رایگان ببینند. آنها اکنون مشتری دائم این سرویس‌ها شدند و توانستند اتفاق خوبی را رقم بزنند.

رجبی در رادیو گفت‌وگو عنوان کرد: کار خوب دیگری که در این فرصت رخ داد این بود که سرعت بارگذاری عناوین ایرانی به خصوص فیلم‌های سینمایی در یکی دو ماه گذشته با جهش غیرمترقبه‌ای روبه‌رو شد به طوری که حدود 30 عنوان فیلم سینمایی که اکران را پشت سرگذاشته بودند در این فاصله زمانی اکران شدند.

وی افزود: بنیاد سینمایی فارابی توانست حدود 30 عنوان از فیلم‌هایی را که در آرشیو داشت و مربوط به گروه سینمایی کودک و نوجوان بود یا فیلم‌هایی که کمتر دیده شده بود را برای اولین‌بار در سرویس‌های موجود آپلود کند و مردم را با عناوین کمتر دیده شده‌تری از سینمای ایران آشنا کند.

این کارشناس حوزه نمایش خانگی معتقد است: توسعه این برنامه‌ها و فعالیت‌ها مستلزم ایجاد یکسری زیرساخت‌های قانونی، حقوقی و اجرایی است که می‌تواند ضریب نفوذ سرویس‌های آنلاین ما را بیش از گذشته کند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اینترنت سعید رجبی نمایش خانگی نمایش آنلاین تماشای فیلم و سریال مصرف اینترنت سرویس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۰۳۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند

شرکت آسترازنکا می‌گوید به دلیل مازاد واکسن‌های کرونا، این محموله‌های خود را از سراسر جهان جمع‌آوری می‌کند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، شرکت انگلیسی ـ سوئدی آسترازنکا می‌گوید به دلیل مازاد واکسن‌های کووید19 این محموله‌های خود را از سراسر جهان جمع‌آوری می‌کند.

این شرکت اعلام کرده که از زمان آغاز همه‌گیری کرونا چندین نسخه به‌روز شده از واکسن‌هایی که برای مقابله با ویروس کرونا ساخته شده از سوی شرکت‌های مختلف راهی بازار شده و همین مسئله موجب پدید آمدن مازاد واکسن‌ برای بیماری کرونا شده است.

اعتراف تولیدکننده واکسن آسترازنکا به عوارض نادر و لخته خون

براساس گزارش گاردین، در 7 می، آژانس دارویی اروپا اطلاعیه‌ای صادر کرد مبنی بر اینکه این واکسن دیگر مجاز به استفاده نیست. AstraZeneca در بیانیه‌ای گفت که این تصمیم به این دلیل گرفته شده است که در حال حاضر انواع واکسن‌های جدیدتری در دسترس هستند که برای هدف قرار دادن انواع کووید-19 سازگار شده‌اند.

با وجود این، چند روز پیش در پی شکایت دسته‌جمعی گروهی از شهروندان بریتانیایی، این شرکت اعتراف کرده بود که موارد نادری از واکسن‌های کرونای شرکت آسترازنکا به ایجاد لخته خون و مرگ بیماران منجر شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • زیدان و حرکت دست معروفش هنگام تماشای دیدار رئال مادرید و بایرن مونیخ در ورزشگاه / فیلم
  • زمان انتقال امباپه به رئال لو رفت
  • استاندار لرستان به تماشای بازی فوتبال خیبر و شهرداری آستارا رفت
  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • جوابیه غذا و دارو در خصوص روغن های تاریخ مصرف گذشته
  • به تماشای رقص آبشار و شکوفه‌های گیلاس بنشینید!
  • ۷۰ درصد مردم تلویزیون می‌بینند | نظرسنجی جدید تماشای برنامه‌ها اعلام شد
  • بیکاری سینماگران ربطی به رونق اقتصاد و فروش فیلم‌ها ندارد
  • بهادر زمانی بازیگر نقش همایون در سریال قطب شمال کیست + بیوگرافی
  • پارسا پیروزفر و اخاذی از زنان ثروتمند ؛ سکانسی که پربازدید شد | ببینید